That's me!22.desember 1997, klokken 17.58 kom denne jenta til verden. Jeg var akkuratt 50 cm lang og jeg veide akkuratt passe. Jeg ble født med kølsvart hår, noe som fort bleknet. I hele ti år hadde jeg helt blondt hår, men når jeg var 11 ble det plutselig brunt. 

Jeg vokste opp i krågstad, 3 mil utenfor Oslo. Når jeg var 5 år gammel flyttet vi til Mork, i Blaker. Dette året gikk også mamma og pappa fra hverandre, men jeg og mamma fortsatte livet. Jeg var hos pappa annenhver helg på blystadlia der jeg møtte en av mine beste venninner, Sol. Når jeg gikk i tredje klasse begynte jeg å spille i korps, jeg hadde kjempe lyst til å spille fløyter, men de hadde ikke flere fløyter så da måtte jeg velge noe annet, og kornett ble det. Jeg øvde masse og syntes dette var kjempe spennende. Etterhvert kjøpte de inn en splitter ny fløyte til meg, og den spiller jeg på fortsatt.
Jeg og mamma bodde på Mork til jeg var ca 11 år gammel og da flyttet vi til Engelund på Blaker, ca 3 minutter togstasjonen, og dette passet veldig bra. Jeg vokste opp og ble 13 år. Jeg skulle starte på ungdomsskolen. Jeg husker jeg syntes dette var utrolig spennede. Jeg begynte på teater og der går jeg fortsatt. Gjennom teateret ble jeg kjent med enda en av mine beste venninner, Andrea. 

Senere ble jeg 15 år gammel, og jeg skulle begynne på videregående, jeg var så utrolig usikker på valget mitt, men det endte opp med Medier og kommunikkasjon på sørumsand videregående og jeg er kjempe fornøyd med valget mitt.

Og ja, akkuratt nå lever jeg livet, og har ingen planer om å bli voksen med det første. Lev hver dag som din siste!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Julianne, jeg er 16 år og er fra Blaker. Her kan du lese om hverdagen, outfits, bilder og masse annet. Håper du vil like bloggen min.


hits