Tilbake!

Heisann! Da er jeg tilbake. Etter en uke uten blogging og blogg kjente jeg faktisk raskt at jeg savnet det, så da sendte jeg en mail til blogg.no og spurte om de kunne gjenopprette den og det var jo selvfølgelig ikke noe problem. Denne uken har egentlig vært ganske slapp, jeg har vært på jobb og jeg trente på Onsdag og i går. Hadde egentlig tenkt til å trene i dag også, men jeg får heller trene litt her hjemme i og med at det ikke freister så veldig å dra ut nå siden det snør så mye.

Som jeg har nevt litt tidligere har jeg også bestilt proteinpulver. Jeg syntes faktisk det ikke var så ille som alle skal ha det til, jeg syntes det smakte godt jeg! Så det er jo bra. Nå er det en måned siden jeg gikk inn for denne treningsgreia, og jeg må si at jeg faktisk begynner å se resultater altså, så hvis jeg fortsetter sånn her frem til sommerferien i allefall, og nå også med dette proteinpulveter tror jeg at jeg faktisk kan få en kropp jeg kan leve med og å være fornøyd med!

Siden jeg ikke finner kameraet mitt legger jeg  med noen bilder fra iphonen de siste ukene!Som dere ser så smiler livet♥


 

Én kommentar

Alexandra

02.03.2014 kl.15:08

Kjempe bra blogg

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Julianne, jeg er 16 år og er fra Blaker. Her kan du lese om hverdagen, outfits, bilder og masse annet. Håper du vil like bloggen min.


hits