Filmer jeg har laget på skolen så langt

Denne oppgaven var å i PTF (Prosjekt til fordypning) der jeg går video. Altså, der vi fordyper oss i faget video. Her fikk vi i oppgave om å lage en film med kontraster. Kontrastene vi har valgt er fattig/rik, mørkt/lyst og trist/glad.
Husker ikke engang når på skoleåret dette var, så det er ganske lenge siden, tror det var en av de første oppgavene våre i PTF. Her skulle vi i allefall lage en reklamefilm for en drikke. F. eks. Cola, Burn osv.
Dette var også i PTF. Her skulle vi lage en trailer til en film, vi måtte skrive manus og alt selv, men jeg husker jeg syntes denne oppgaven var så morsom og jeg er fortsatt fornøyd med resultatet.
Dette er den nyeste filmen jeg har laget. Her skulle vi lage en videoreportasje om hva vi ville, så da valgte jeg utviklingen av sosiale medier, internett, mobil, ja, sånne ting, haha. Gleder meg sykt til å få karakter på denne!
Dette er den første filmen vi lagde. Jeg husker ikke helt hva oppgaven var, men tror det var noe med at vi skulle ha et budskap.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Julianne, jeg er 16 år og er fra Blaker. Her kan du lese om hverdagen, outfits, bilder og masse annet. Håper du vil like bloggen min.


hits