Proteinfabrikken

Denne ferien kan jeg nesten ikke beskrive hvor usunn jeg har vært! Jeg har spist masse sjokolade, potetgull og godteri, uff. Så etterpå skal jeg klikke hjem noen fristelser fra proteinfabrikken og så i morgen skal jeg sette igang å være sunn igjen og å trene masse, det blir så deilig!
Hjemme!


Nå er jeg endelig hjemme fra Norefjell, og jeg skal si det var etterlengtet å ta en god og varm dusj! Vi dro oppover på tirsdag kveld og var fremme ganske sent. På Onsdag dro vi og badet, tosdagen gjorde vi ikke noe som helst, fredag stod vi på slalåm og da klarte jeg å skade kneet mitt, vet ikke helt hvordan men det er i allefall kjempevondt og hovent, og i dag spiste vi bare frokost før vi dro hjem. Det har vært en kjempekoselig tur med masse latter, kortspilling og konkurannseinstinkt, haha.

Valentines


I går var jeg på Fratelli i lillestrøm og spiste med Sol og andre, det var kjempe koselig og gud så utrolig god mat de hadde! Etter det dro jeg og sol på en fest hvor vi ikke kjente noen, men det gikk bra, det var masse herlige mennesker der som vi ble kjent med!

Oppskrift på muslibarene

Var så mange som ville jeg skulle legge ut oppskriften i går, så her er den!

 

Müslibar, Ingredienser 

 • 5 ss honning
 • 1 egg
 • 1 ss Bjørkesøt ( eller sukker / fruktose / evt agave, men har ikke testet resultat med annet enn bjørkesøt )
 • 5 ss rapsolje - Ev annen smakløs olje.
 • 350 g ferdig kornblanding / Müslimiks, gjerne med nøtter/frukt/bær.
 • 1 plate med lys kokesjokolade          
Slik lager du müslibarene:
 • Sett ovnen på 160 grader.
 • Varm honningen i vannbad hvis den er hard
 • Visp egg og sukker (alternativet) sammen med gaffel, og ha i olje og flytende honning.
 • Bland i kornblandingen og bland alt godt.
 • Smør en ildfast form ca 18x28 / 20x25 eller legg i bakepapir (helst bakepapir). 
 • Legg i deigen og klapp den til den er fast og har jevn overflate. 
 • Stek i 30-35 min til kantene er lysebrune.
 • Ta ut av formen, avkjøl og del opp. 
 • Smelt sjokoladen og smør den oppå barene.
 • Avkjøl på rist og oppbevar i tett boks.
 • Barene kan fryses.

Hjemmelagde muslibarer

På fredag er det vinterferie, og det gleder jeg meg skikkelig, det blir så fantastisk bra!

På fredag skal Sol og Camilla til meg etter skolen og så skal vi spise litt før vi skal gjøre oss klare til å dra på fest. På lørdag vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, men Sol skal i allefall sove hos meg frem til søndag. På Tirsdag blir jeg med Sol til Norefjell der hun har hytte og vi blir der frem til Søndagen! Blir så deilig å komme seg bort fra dette hølet her en stund. Bare slappe av og ikke gjøre en dritt. Jeg vet ikke om det blir noe blogging der, men jeg skal ta masse bilder, det lover jeg!

I dag sluttet vi tidlig på skolen så dro jeg og Andrea og trente, vi trente til rundt halv tre før vi satt på med mamma hjem. Når jeg kom hjem lagde jeg hjemmelagde muslibarer, og det ble såå godt, anbefaler alle sammen å prøve det! Det er så enkelt, kan legge ut oppskrift her hvis noen ønsker det! 
Så dro jeg på jobb og jeg kom hjem for ca en time siden, nå skal jeg bare se noen episoder av Castle før jeg legger meg!

Vil du ha oppskriften? 

 

Motivasjon

Åhh, bider som dette gjør at jeg vil trene masse nå, jeg vil trene masse og spise masse sunt. Det er bilder som dette som gjør at jeg elsker det jeg driver med!
Ups

Nå har jeg ikke blogget på 9 dager, ops, men jeg har hatt så mye å gjøre. Jeg har trent en del, jeg har hatt jobb og teater, så jeg har rett og slett ikke hatt tid til å blogge, sorry.

I dag trente jeg rett etter skolen og etter det dro jeg på jobben. Etter jobben jogget jeg hvem og spiste grønnsakssuppe. Nå sitter jeg å blogger mens jeg spiser fersk oppskjært ananas og banan, åå så godt det er! Jeg skal prøve å skjerpe blogginga mi framover, I promisee.

 

utrolig dårlig blogger

Jeg skjønner ikke hvorfor jeg egang har blogg, jeg får det jo ikke til!

Til sommerferien skal jeg til Italia og der skal jeg være i to uker så nå bestemte jeg meg for at det var nok på slask og drittmat, så jeg har nå begynt å spise sunt, drikke bare vann og trene masse. På onsdag skal jeg ha PT time og så skal jeg i allefall trene tre dager i uken fremover, og jeg merker allerede at formen er mye bedre, når jeg sover mye, spiser regelmessig i steden for lite ofte og  at jeg drikker mye vann, det er så deilig!


Når man skal inn på treningssenteret der jeg trener (Spenst) så må man opp en liten stein trapp, og jeg har alltid vært redd for å tryne der, og i dag skjedde det, autch! Det var så vondt at jeg ikke visste hvor ejg skulle gjøre av meg, så nå har jeg et kutt inni hånda og det er ikke akkuratt godt! 

Nå skal jeg legge bort macen, drikke masse vann mens jeg skal se på en film, så natta alle sammen, vi blogges i morgen!

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
+ legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Julianne, jeg er 16 år og er fra Blaker. Her kan du lese om hverdagen, outfits, bilder og masse annet. Håper du vil like bloggen min.
hits