Trøtt

Dette har vært en så bra helg! Fredag til lørdag sov jeg hos pappa og det var skikkelig koselig, på lørdag var jeg på fest og kom ganske sent hjem. I går gjorde jeg absolutt ingen ting, jeg skjønner egentlig ikke horfor jeg er så sinnsykt trøtt. 

Nå sitter jeg bare å hører på SOVELISTA mi mens jeg sitter å drømemr meg bort på weheartit, og det er så deilig å være helt fjern i sin egen verden! 
 

interiør inspirasjon


Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å flytte ut og å bare kunne få det akkuratt som jeg vil ha det!

Foto oppgave - Folk

I foto har vi en oppgave som heter folk der vi skal ha 3-10 bilder av folk sånn vi oppfatter dem og alle skal ha en sammenheng, så sammenhengen min er enkelt og greit at alt jeg har fokus på skal være i det gyldne snitt. I foto timen i dag dro jeg og Natalia inn til Oslo for å ta bilder til oppgaven.

SkjerfVår!

I dag fikk jeg skikkelig følelsen av vår! Det er masse sol og det er ikke så veldig kaldt heller. Det er ikke noe snø på bakken, og det er så fantastisk deilig! Nå kan sommeren bare komme, altså NÅ.
rolig søndag

Hele lørdag og søndagen min gikk til teateret. Nå er det ikke lenge til vi har på premiere, og da må vi ha mange øvelser, og det er så utrolig morsomt, gleder meg så masse til premieren nå! Resten av kvelden i dag kommer ejg bare til å tilbringe i senga med en film eller noe, det blir så deilig! 

Hva skal dere bruke resten av kvelden på? 

sunday inspiration

Vedder på at det er mange som kjenner seg igjen i disse bildene på søndager, ah, herlig!

Instagram - Februar 2014

 
Tenkte å begynne med dette hver måned sånn rett etter månedskifte? Hva mener dere om dette?

Filmer jeg har laget på skolen så langt

Denne oppgaven var å i PTF (Prosjekt til fordypning) der jeg går video. Altså, der vi fordyper oss i faget video. Her fikk vi i oppgave om å lage en film med kontraster. Kontrastene vi har valgt er fattig/rik, mørkt/lyst og trist/glad.
Husker ikke engang når på skoleåret dette var, så det er ganske lenge siden, tror det var en av de første oppgavene våre i PTF. Her skulle vi i allefall lage en reklamefilm for en drikke. F. eks. Cola, Burn osv.
Dette var også i PTF. Her skulle vi lage en trailer til en film, vi måtte skrive manus og alt selv, men jeg husker jeg syntes denne oppgaven var så morsom og jeg er fortsatt fornøyd med resultatet.
Dette er den nyeste filmen jeg har laget. Her skulle vi lage en videoreportasje om hva vi ville, så da valgte jeg utviklingen av sosiale medier, internett, mobil, ja, sånne ting, haha. Gleder meg sykt til å få karakter på denne!
Dette er den første filmen vi lagde. Jeg husker ikke helt hva oppgaven var, men tror det var noe med at vi skulle ha et budskap.

Photoshoot med verdens beste pus


Hva syntes dere om bildene? ♥

Nike

Åh, de har så mye fint trenigstøy fra Nike at jeg bli helt gal, hadde jeg vært millionær hadde jeg kjøpt alt dette!

 

Jeg vil ha sommer

Bare se så fantastisk, åh, jeg vil ha alle de klærene hjem til meg nåå, og jeg vil ha sommer.

Har sittet å sett tilbake på bilder fra tidligere sommrer, sol, varme, lette, tyne klær, lukten av grillmat og alt sammen kommer bare som et ekstremt stort savn nå, ååh!

I need thisHER - HER - HER


HER - HER - HER

Som sagt tidligere skal jeg til Italia i sommerferien og der skal jeg være i 17 dager, jeg ryddet i klærene mine i stad og da merket jeg at jeg nesten ikke har noe sommer klær, så da begynte jeg å drømme meg bort på forskjellige nettsider. Jeg finner alltid så utrolig mye fint, og dette er bare noe av det. Men dette må jeg få klikket hjem så fort som mulig.

Tilbake!

Heisann! Da er jeg tilbake. Etter en uke uten blogging og blogg kjente jeg faktisk raskt at jeg savnet det, så da sendte jeg en mail til blogg.no og spurte om de kunne gjenopprette den og det var jo selvfølgelig ikke noe problem. Denne uken har egentlig vært ganske slapp, jeg har vært på jobb og jeg trente på Onsdag og i går. Hadde egentlig tenkt til å trene i dag også, men jeg får heller trene litt her hjemme i og med at det ikke freister så veldig å dra ut nå siden det snør så mye.

Som jeg har nevt litt tidligere har jeg også bestilt proteinpulver. Jeg syntes faktisk det ikke var så ille som alle skal ha det til, jeg syntes det smakte godt jeg! Så det er jo bra. Nå er det en måned siden jeg gikk inn for denne treningsgreia, og jeg må si at jeg faktisk begynner å se resultater altså, så hvis jeg fortsetter sånn her frem til sommerferien i allefall, og nå også med dette proteinpulveter tror jeg at jeg faktisk kan få en kropp jeg kan leve med og å være fornøyd med!

Siden jeg ikke finner kameraet mitt legger jeg  med noen bilder fra iphonen de siste ukene!Som dere ser så smiler livet♥


 

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
+ legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Julianne, jeg er 16 år og er fra Blaker. Her kan du lese om hverdagen, outfits, bilder og masse annet. Håper du vil like bloggen min.
hits