Nyttårsforsetter 2014

Ja, jeg må jo bare slenge meg på dette, som alle andre bloggere, så jeg bare kjører på!

Ta trafikalt grunnkurs og øvelseskjøre
Nå som jeg har blitt 16 har jeg jo endelig blitt gammel nok til å øvelseskjøre lovlig, og heh, jeg har jo ikke tatt trafikalt grunnkurs enda, så jeg får vel gjøre det i løpet av 2014 også, haha.

Trene mer, og spise sunt
Dette er jo noe nesten alle har som et nyttårsforsett, kommer sikkert ikke til å klare det, men det er jo verdt et forsøk.

Spare penger
De som kjenner meg vet at jeg suger til å spare penger. Med en gang jeg har penger føler jeg at de bare må brukes opp, og jeg er sikker på at i løpet av dette halve skoleåret har jeg nok brukt noen tusen kroner i kantina. 

Være presis
Når det gjelder innleveringer, lekser og sånt på skolen så har jeg vært ganske dårlig til å levere inn ting til riktig tidspunkt, og her har jeg bestemt meg for å skjerpe meg litt mye.

Bli 17 år gammel
Altså dette skjer jo egentlig uansett med mindre jeg dør eller noe

 ♥Ha masse videoblogger
Jeg, som alle andre syntes det er mye morsommere å se på en videoblogg i steden for å lese lange blogg innlegg.

Stesse mindre
Jeg er nesten alltid stressa, ikke når det gjelder skole, haha, men når det gjelder nesten alt annet, og det blir jeg så sliten av!

Aldri si noe om noen som du ikke kan si til dem.
Jenter er generelt fæle på å snakke om hverandre og sladre om hverandre - jeg grøsser når jeg tar meg selv i å være en del av det. Så hvis jeg absolutt må kommentere at hun og hun oppførte seg helt tåpelig den kvelden, så skal jeg jammen gå og si det til den det gjelder også. 

Tull

Ja, ehm, jeg vil bare si at jeg ikke skrev det forje innlegget om at jeg skulle ha pause, fordi det skal jeg ikke, haha. Så noen må ha vært inne på brukeren min, men nå har jeg byttet passord så alt er braa.
I kveld skal jeg bare feire med gode venner og god mat, så håper jeg alle andre også koser seg kjempe masse! Godt nyttår!
Sometimes I just want to fly away...Ombre

I natt har jeg sovet hos Tuva og har derfor ikke tenkt tanken på å blogge. Men som sagt så farget jeg håret mitt på fredag og jeg er ganske fornøyd! Det er ikke akkuratt sånn jeg hadde tenkt meg men jeg syntes det ble ganske fint, det skulle kanskje vært litt blondere nederst, men jeg er fornøyd!

 

Borte bra

Heisann, både i går og i dag har jeg vært borte så jeg beklager for null blogging! I går var jeg på besøk hos en kollega av mamma og barna hennes og i dag har jeg vært hos frisøren og på strømmen. Så jeg har desverre ikke hatt noe tid til å blogge. 

På strømmen i dag kjøpte jeg ingen ting, gikk egentlig bare rundt å surra, så til slutt tok jeg toget hjem. Jeg farget også håret i dag, men jeg legger ut resulat i ett eget inlegg i morgen siden jeg ikke ser ut på håret no og orker ikke å ordne det for å ta bilder, sorry not sorry.

Jeg har absolutt ingen ting å blogge om, skjønner ikke hvorfor jeg lagde meg blogg, men jaja, sånn er det nå bare!

 

 Videoblogg!

Håper dere liker den!

Da prøver vi igjen!

Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget ordentlig. Jeg har jo hatt mange blogger før denne, men jeg har aldri klart å blogge skikkelig, men denne gangen har jeg bestemt meg for å klare det. Om dagene har jeg ikke så mye å gjøre, eller, jeg har jo skole, jobb og fritidsaktiviteter, men alt bortsett fra skolen er jo ikke før på kvelden. Så i stedet for å sitte på ræva å spille tetris hele dagen så tenkte jeg at jeg kunne finne å noe litt mer fornuftig. Ja, dette er da meg, jeg er født 22 desember 1997 og heter Julianne. På fritiden går jeg på teater, spiller fløyte og jeg har to jobber. Jeg går på Sørumsad videregående på medier og kommunikasjon, og jeg stortrives der med mange gode venner. Jeg vet egentlig ikke hva mer jeg skal skrive, så jeg regner med at jeg avslutter nå og skriver et innlegg senere i dag!

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
+ legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Julianne, jeg er 16 år og er fra Blaker. Her kan du lese om hverdagen, outfits, bilder og masse annet. Håper du vil like bloggen min.
hits